Nyheter

 

 

 2018-04-10

Kvalitet, Service & Kunskap är våra ledord

illimitata AB tillhandahåller material, tjänster och support för infrastruktur inom Telekombranschen. Vår gedigna erfarenhet och kunskap inom design, materialval och från många genomförda projekt gör att vi på illimitata AB kan erbjuda Er som entreprenör unika möjligheter att få hjälp och stöd med att skapa en robust och framtidssäker infrastruktur inom Telekom ”Fiber”.

Ni hittar våra produkter hos bla:

 

Alcadon AB

 

www.alcadon.se

 

KIT AB

 

www.kitab.se

 

Våra produktkategorier är:

Optorör och tillbehör

Mikrorör och tillbehör

Skarvkopplingar

Brunnar

Maskeringsband mm

 

Tveka inte att kontakta oss eller våra samarbetspartners för mer info och konsultation.

Ni når illimitata på 0703-13 88 21 alt thomas@illimitata.se

 

2018-04-01

 

Visste ni att de partiklar i dagvattnet som är mindre än 0,075 millimeter innehåller 72% tungmetaller (92% bly – 66% koppar – 58% zink).

Vilket innebär att fokus bör ligga på att filtrera bort de små partiklarna för att erhålla högst reningseffekt på tungmetaller.

SediPipe/Sedipoint är utformad för att avlägsna de fina partiklarna från dagvatten.  Att rena dagvatten är viktigt för framtidens miljö. Vi exponeras idag för mer och mer miljögifter och en stor del kommer från dagvatten.

Fränkische har skapat EN lösning för 4 olika utmaningar när det gäller dagvatten.

Vi bifogar i detta brev vår folder, hoppas ni finner den intressant.  Ni kan även titta på Fränkische Sedipipe/Sedipoint på Youtube. illimitata AB representerar Fränkische i Sverige. Vi kan tillhandahålla specialistkunskap för att uppfylla era krav från start vid identifiering av behov, till val, installation samt underhåll.  Kontakta gärna oss på illimitata AB för mer information och konsultation kring de produkter och lösningar som finns hos Fränkische.  Ni når oss via mail eller telefon se nedan.

2018-03-06

Vi är nu ett ID06 – anslutet företag

ID06 för en seriös byggbransch